GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Årets viktigaste julgåva

Mat, kläder och klappar till barnfamiljer som lever i fattigdom

Det blir en speciell jul i år. Allt kommer inte vara som vanligt och familjer som har det tufft har det just nu ännu tuffare. Därför vill vi på Göteborg Energi tipsa dig om vårt samarbete med Göteborgs Stadsmission. Med en enkel swish-gåva kan du bidra med en julklapp till barn vars familjer inte har råd. 

Pandemin har påverkat hela samhället. Stadsmissionen i Göteborg har under året märkt att de kontaktats av personer som de inte tidigare mött. Fattigdom syns inte alltid. Men den känns. I jultider är det tufft när barnen inte kan få några julklappar alls och deras vinterkläder har sett bättre dagar.

Vi vill tipsa om möjligheten att swisha en gåva som hjälper barn i familjer som lever i fattigdom. Stadsmissionen har lång erfarenhet av att ge det stöd som behövs till de som behöver det. Mat på bordet, varma kläder och någon julklapp barnen inte trott att de kunde få. Din gåva kan bidra till fina julminnen. Och kom ihåg att Stadsmissionens verksamhet gör nytta alla dagar på året.

Så kan du hjälpa:

 Swisha till 123 445 25 04.

När du swishar godkänner du att Göteborgs Stadsmission får kontakta dig. Stadsmissionen följer GDPR.

Vårt samarbete med Göteborgs Stadsmission

Göteborg Energi är Framtidspartner till Göteborgs Stadsmission och förser deras sociala verksamheter med värme och ljus. Tidigare år har Göteborg Energi varit med i samband med julklappsvagnen som samlat in klappar – en lösning som på grund av pandemin inte är möjlig i år.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnify