Håll KOLL

Energimarknadsrapporten

Högtrycket är tillbaka

Text

Ingress och text (allmänt om väder, summering av veckan). Och lite lorum ipsum edit loteum. Dold sida, är för kunder som får Energimarknadsrapporten. Tills vidare på extern webben ev förflyttning til Mina sidor i ett senare skede. Innehållsinput från Helena Herling Länkning hit från mail som går till kunden. Puff på relevant sida att anmäla sig till energimarknadsrapporten.

Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott. Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott. Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott.
 
Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott. Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott. Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"Den kylslagnaavslutningen på vintern har dränerat överskottet i hydrologin som nu istället visar ett svagt underskott. Kylan har också försenat snösmältningen vilket gett oss en släng av så kallad "vårknipa"

 

Börspris  prognos

Q3=Kvartal. YR=År.

1 vecka

ENOQ3 - 18 Fast

Mellean -1 och -3

ENOYR-19 Fast

Mellan -1 och -3

Gaspool (YR-19) Fast

+/-1

System Spot Rörligt

Mer än - 3

Tabeller och diagram

Här hittar du tabeller och diagram för kol, kraft, olja, makro

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus