GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD
Tillsynsbesök i en fastighet

Ta kontroll över din energiförbrukning

Minska din energikostnad!

Boka tillsynsbesök
Då Corona fortsatt har ett grepp om vårt samhälle har vi beslutat att vi pausar erbjudandet om platsbesök då det är en onödig risk för både dig och våra tekniker.

Vill ni effektivisera er energiförbrukning? Boka ett besök av oss för konkreta och smarta tips som kan göra stor skillnad och spara både pengar och miljö.

Under ett besök från oss går vi igenom fastighetens installationer för värme, varmvatten, ventilation, kyla, vatten, avlopp och styr- och reglerutrustning.  Vi ser över både deras funktioner och energianvändning. Vi kontrollerar även om det finns behov av underhåll.

När tillsynen är klar får ni ett protokoll som visar statusen på fastigheten och ger förslag på åtgärder som kan minska energikostnaden och ge ett behagligare inomhusklimat. Vi hjälper er självklart med eventuella åtgärder och bokar då tillsammans med er in ett separat servicetillfälle för detta. Du kan välja att vi enbart ser över er värmeanläggning eller alla era installationer.

Genomgång av värmesystemet

Kontrollera värmekostnaden i din fastighet med hjälp av en värmeexpert som ser över värme- och varmvattensystemen avseende funktion, eventuella underhållsbehov och energianvändning. Efter genomgången får du ett protokoll med slutsatser och förslag på eventuella åtgärder som du kan göra för att minska värmekostnaden och öka komforten.

Genomgång av de tekniska installationerna

Vi ser över de tekniska installationerna för värme, varmvatten, ventilation, kyla, styr och regler samt vatten och avlopp avseende funktion, eventuella underhållsbehov och fastighetens energianvändning. Efter genomgången får du ett protokoll med slutsatser och förslag på eventuella åtgärder som du kan göra för att minska värmekostnaden och öka komforten.

Vad kostar det?

  • Tillsyn av tekniska installationer inkl värmeanläggning
    Besöket kostar 4 000 kr för upp till 4 timmar inklusive restid och protokoll. Eventuellt tillkommande tid kostar 945 kr per timme. Priser exkl. moms.

  • Tillsyn av enbart värmeanläggning
    Besöket kostar 3 000 kr för upp till 3 timmar inklusive restid och protokoll. Eventuellt tillkommande tid kostar 750 kr per timme. Priser exkl. moms.

Energirapporten

Energirapporten är ett gratis, praktiskt och användbart analysverktyg som ger dig överblick och kontroll över energianvändningen i din byggnad (eller byggnader) och därmed möjlighet att effektivisera din energianvändning.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus