GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Hur skapar vi hållbarhet genom samarbete?

Se webinaret i efterhand!

Du hittar tidsangivelser för varje talare under Program längre ned på sidan.

Så blir vi #hållbaraihop

Hur kan vi tillsammans hjälpas åt med att göra Göteborg till en mer hållbar stad? Vikten av samarbete och mycket mer tar vi upp på vårt webinar där du får chansen att lyssna till kollegor i branschen och experter på området.

Det här är det andra av tre webinar vi satt ihop för dig, alla med vår hållbarhetschef Eric Zinn som moderator. 

Talare

Program

Vår hållbarhetschef öppnar webinaret.

Serneke är ett av Sveriges största och mest visionära entreprenadbolag med projektplaner som till exempel Göteborgs första skyskrapa, Karlatornet.

Tack vare sitt arbete med att utveckla Gårdsten från "Sveriges sämsta bostadsområde" till att bli först med att plockas bort från Polisens lista över särskilt utsatta områden, utsågs Michael Pirosanto till Årets samhällsbyggare 2019. En av åtgärderna han utförde var att låta hyresgästerna ta plats i styrelsen.   

Göteborgs Stads Parkering AB jobbar med en långsiktig plan om att verka för ökat hållbart resande. Som ett led i det arbetet utökar man tillsammans med Göteborg Energi stadens laddplatser från 500 stycken till det dubbla under vintern 2020/2021.

Eric Zinn leder ett samtal runt webinarets tema med de tre talarna. 

 

Minska effekttoppar tillsammans

#hållbaraihop

Klimatet förändras, det måste vi också göra

Som göteborgarnas energibolag har vi ett viktigt ansvar för hur Göteborg kan utvecklas till en mer hållbar stad och hur vi gemensamt kan minska vår klimatpåverkan. Detta webinar speglar vår informationskampanj #hållbaraihop där vi listar 70 konkreta saker vi gör för att skapa en mer hållbar framtid för våra barn och barnbarn.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus