GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Hållbart val på under en minut

Elavtal för företag med förbrukning under 60 000 kWh. Restauranger, caféer, frisörer mm. Här kan du teckna elavtal direkt. Välj avtal med fast elpris eller avtal med rörligt elpris.

Är du redan kund hos oss? Logga in på Mina sidor och förläng ditt elavtal enkelt.

Elavtal med rabatt och förnybar energi

Vi hjälper dig att hitta rätt elavtal oavsett om du letar efter ett fast eller rörligt elavtal till ditt företag. Till våra elavtal kan du välja 100% förnybar el, så är du ute efter grön el är vi ett både prisvärt och enkelt val. 

För dig som vill ha ett tryggt elavtal där du vet vad du kommer betala finns också långsiktiga fasta elavtal hos oss.  Vill du hellre ha ett rörligt elavtal med lägsta möjliga pris så har vi också det alternativet.
 
För dig som letar efter bra erbjudanden så som rabatt på elavtal har vi ett antal elavtal till rabatterade priser, t ex för dig som ny kund. Har du funderingar kring vilket elavtal som passar ditt företag bäst kan vi hjälpa dig hitta rätt elavtal till rätt pris oavsett storlek på företagsom så som egenföretagare och småföretagare. Vi erbjuder självklart även elavtal för privatpersoner.

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up