GÖTEBORG ENERGI - EN DEL AV GÖTEBORGS STAD

Förbrukning över 60 000 kWh /år

Vill du bli kontaktad av oss?

Kontakta mig

Förbrukar företaget eller BRF:en mer än 60 000 kWh /år finns det ett antal olika avtal att välja mellan. Om du har svårt att hitta rätt avtal är du alltid välkommen att höra av dig till oss för personlig hjälp och guidning till rätt avtal för din verksamhet. 

Våra avtal

Läs mer om vår olika elavtal.

Vill ni att marknadspriset alltid ska avgöra er elkostnad? Välj då ett rörligt elavtal som följer prisutvecklingen på den nordiska elbörsen. Du kan också välja ett avtal med bevakningstjänst. Det innebär att vår Handelsavdelning bevakar utvecklingen av de fasta priserna åt er. Våra säljare kontaktar er vid lämpliga tillfällen att teckna fast elavtal. Målsättningen är att vi gemensamt ska se till att ni inte binder ert pris på en pristopp. I bevakningstjänsten ingår även en elmarknadsrapport som bland annat visar en prognostiserad utveckling av både fast och rörligt elpris.

Värderar ni trygghet och vill ha en jämn elkostnad? Välj då ett fast elavtal, den tryggaste avtalsformen där priset inte ändras under elavtalsperioden.

Vill ni sprida risken mellan fast och rörligt pris? Genom att välja elavtalet Mix får ni ett kombinerat elpris. Ni binder nämligen hälften av priset och har hälften i en rörlig del.

Vår säljare

Jag kan hjälpa dig med alla frågor kring el och vilket avtal som passar dig bäst.
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-downicon-yesGroup 2Created with Sketch.