Fjärrvärmeavtal Hyra

Det är enkelt att hyra sin fjärrvärmeanläggning. Du behöver inte betala någon kapitalinsats utan betalar en hyra varje månad istället. Du kan byta upp dig till att äga din anläggning senare om du vill. Detta avtal hette tidigare Fjärrvärmepaket 1.

När du väljer att hyra din fjärrvärmeanläggning äger Göteborg Energi själva anläggningen. Du betalar endast hyra för den och för den värme du använder. 

I hyran ingår även underhållsgaranti. Då står vi för underhållet av fjärrvärmecentralen och löser eventuella problem, till exempel byter ut trasiga delar eller byter i värsta fall ut hela centralen. Allt du behöver göra om något händer är att ringa oss.

Fjärrvärmeavtal Hyra

  • Ingen kapitalinsats
  • 350 kr månadshyra
  • 84.4 öre/kWh energipris (Göteborg och Ale)
  • 85,7 öre/kWh energispris (Partille)
  • 0 kr underhållsgaranti

priserna är inklusive moms

Ring oss på

031-62 62 62

Jag vill bli uppringd

Bli uppringd

Vi hör av oss inom de närmsta dagarna. För att göra det enkelt kan du välja en tid på dygnet som passar dig bäst

När?

Chatta med oss

Ledig handläggare nu

Chatta med oss

Ingen ledig handläggare just nu

Underhållsgaranti

När garantitiden på din fjärrvärmecentral löper ut har du möjlighet att teckna en underhållsgaranti  till fjärrvärmepaket Äga och Äga+ för 119 kronor/månad. 

Då avhjälper vi fel och byter ut trasiga delar och byter i värsta fall ut hela centralen. Väljer du att hyra din fjärrvärmecentral enligt fjärrvärmepaket FV1 ingår underhållsgarantin i månadshyran.

Det går att teckna underhållsgaranti för fjärrvärmecentraler som från installationstillfället är 15 år eller yngre. Väljer du att teckna underhållsgaranti efter att garantitiden löpt ut betalar du 119 kronor/månad från det datum garantitiden upphörde till det datum du tecknar avtalet. Flyttar du in i en fastighet där den tidigare ägaren inte hade underhållsgaranti får du betala en startavgift på 1000 kronor för att teckna en underhållsgaranti.

Varför välja fjärrvärme?

Fjärrvärme är en säker och trygg uppvärmningsform. Du kan själv välja att hyra eller köpa fjärrvärmeanläggningen. Anläggningen ger dig näst intill obegränsat med varmvatten. Dessutom tar vi till vara på spillvärme från industrierna och värmer göteborgarnas hus med detta. Smart och energieffektivt!

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-downchevron-up