Mahmoud

Anläggningsingenjör

I en stad som växer så det knakar krävs skarpa hjärnor och kollegor som vill driva utvecklingen framåt. Mahmoud arbetar som anläggningsingenjör på Göteborg Energi och hans drivkraft på jobbet är att genom digital infrastruktur minska avstånden mellan människor.

Det är med stolthet i rösten som Mahmoud berättar om sitt arbete på Göteborg Energi. - Jag är en av dem som kopplar in göteborgare till stadsfibernätet. Vi kopplar in skolor och andra viktiga samhällsfunktioner också. Så att kommunikationen fungerara som den ska.

Växa med staden

Att tänka framåt och nytt är en viktig del i Mahmouds arbete. Tillsammans med kollegorna diskuterar de dagligen lösningar för att täcka upp framtidens behov.
-På Göteborg Energi ska vi skapa ett hållbart samhälle. Vi diskuterar hur vi ska vara med och bygga upp infrastrukturen samtidigt som det byggs nytt i staden. Staden växer och växer för varje dag. Vi fokuserar mycket nu på var dom bygger nytt och vad som händer där.

Viktigt att trivas på jobbet

Att trivas med kollegor och på jobbet är såklart viktigt för att må bra, men livet handlar inte bara om jobb. -Det är många saker som är viktiga i livet, säger Mahmoud. Först och främst att man mår bra och att familjen mår bra. Sedan att man trivs bra på jobbet. Allt hänger ju ihop.

Jobba med oss!

Är du vår nya kollega? Kolla in våra lediga tjänster.

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-plus