Våra lediga tjänster

Från kaffet du värmer på morgonen till kvällsturen i elljusspåret - Vi verkar på många platser och ser till att vardagen fungerar smärtfritt. Vårt uppdrag är att vara till för Göteborg och göteborgarna. Vill du vara en del av vårt driftteam och tillsammans arbeta för att alla Göteborgs förskolor, sjukhus och äldreboende alltid har el i vägguttaget och varmvatten i kranen, dygnet runt året om? Se hit!

Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Göteborg Energi söker en Key Account Manager/Storkundssäljare som drivs av att hitta nya kunder och göra långsiktiga affärer. Vill du ha en spännande tjänst i ett stabilt företag med stora möjligheter att utvecklas? Vill du vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg tillsammans med regionens största företag? Då ska du läsa vidare!

Sista ansökningsdag: 2018-10-26

Vill du vara med och utveckla en hållbar energiförsörjning för ett växande Göteborg? Just nu söker vi en senior projektledare till vår produktionsverksamhet.

Sista ansökningsdag: 2018-10-21

Vi söker dig som vill jobba hos oss med kundrelationer inom Marknad & försäljning!

Sista ansökningsdag: 2018-10-28

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor med stark drivkraft och framtidstro.

Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down