Våra lediga tjänster

Vill du vara med och göra nytta varje dag för göteborgarna?

Vi försörjer Göteborg med energi - dygnet runt, hela året. För bekymmersfria leveranser behöver vi förstärka med automationstekniker.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Vill du jobba kundnära med göteborgarnas komfort och energioptimering?

Sista ansökningsdag: 2018-10-14

Vill du vara med och utveckla en hållbar energiförsörjning för ett växande Göteborg? Just nu söker vi en senior projektledare till vår produktionsverksamhet.

Sista ansökningsdag: 2018-10-14

Vill du spela en nyckelroll i Göteborg Energis miljöarbete? För att driva Marknad och Försäljnings miljöarbete och vara med och bidra till att göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val söker vi dig som vill utveckla och ansvara för vårt miljö- och miljöledningsarbete som Verksamhetsutvecklare Miljö.

Sista ansökningsdag: 2018-10-15

Kul att du är intresserad av oss!

Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter och företagshälsovård. Du kan även förvänta dig engagerade kollegor med en stark drivkraft och framtidstro.

Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att skapa nya lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det kan handla om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar. Kort sagt; När du söker jobb hos oss är det viktigt att du delar vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för alla våra kunder. 

Bli tipsad om nya jobb -
icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down