Fjärrvärmeavtal Bas

Vårt basavtal för fjärrvärme passar dig som främst är intresserad av uppvärmningen. Här ingår fjärrvärme och analysverktyget Energirapporten som ger dig inblick i hur mycket fjärrvärme du förbrukar. 

Basavtalet för fjärrvärme är valet för dig som inte är i behov av kontinuerlig service, hjälp med administration eller övervakning från oss. 

Detta ingår i Fjärrvärmeavtal Bas

  • Fjärrvärme
  • Tillgång till energidata via en teknisk utgång från fjärrvärmecentralen, så kallad M-bus.
  • Energirapporten Bas, ett webbaserat analysverktyg för uppföljning av din energianvändning
  • Tillsyn av fjärrvärmeanläggningen var 5:e år.

Intresserad?

Fyll i vår intresseanmälan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom 3 arbetsdagar.

 

Ring oss på

031-62 62 62

Jag vill bli uppringd

Bli uppringd

Vi hör av oss inom de närmsta dagarna. För att göra det enkelt kan du välja en tid på dygnet som passar dig bäst

När?

Chatta med oss

Ledig handläggare nu

Chatta med oss

Ingen ledig handläggare just nu

Tillval

Energirapporten Bas ingår i alla våra fjärrvärmeravtal för företag och vill du ha utterligare funktioner i Energirapporten kan du välja till Plus eller Komplett.

Klimatkompoenserad fjärrvärme innebär att du kan minska ditt företags utsläpp av koldioxid ännu mer. Klimatkompensationen innebär att vi kompenserar för ditt företags koldioxidutsläpp genom att säkerställa att motsvarande utsläppsminskning sker någon annanstans i världen. Alla utsläppsrätter är granskade och godkända av EU:s och FN:s regelverk. 

Priset för Klimatkompenserad fjärrvärme är ett tillägg på ordinarie fjärrvärmepris med 4 kr/MWh för 2017. Priset revideras upp till tre gånger per år.

Fjärrvärme märkt med Bra Miljöval är fjärrvärme som vi på Göteborg Energi producerar i enlighet med Svenska Naturskyddsföreningens gällande kriterier för att kvalificeras som Bra Miljöval. Pristillägget är 3,13 öre extra per kWh.

Övriga avtalspaket

Stena väljer fjärrvärme & fjärrkyla

Trygga och miljöklassade bostäder med låg energianvändning. Det står i fokus när Stena Fastigheter bygger 500 nya lägenheter i den helt nya stadsdelen Masthuggskajen.

 

 

icon-closeicon-stopchevron-lefticon-magnifychevron-disc-rightmenuicon-magnifyicon-pluschevron-disc-down